Büyükkabaca Ortaokulu

Vizyon: Kısıtlı imkânlarımıza rağmen eğitimde örnek gösterilecek ve marka olacak bir kurum oluşturmak.

Misyon: Biz Büyükkabaca Ortaokulu olarak; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, çağdaş uygarlık düzeyini yakalamayı kendine hedef belirlemiş milletimizin eğitim seviyesini en üst düzeye taşımak, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür ve sanat merkezi haline dönüştürmek, öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek, buna bağlı olarak bir üst eğitim kurumuna nitelikli ve daha fazla sayıda öğrenci yerleştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08-40 15-10
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02465212005

WEB - https://buyukkabaca.meb.k12.tr

Adres - BÜYÜKKABACA BELDESİ KARŞI MAH. MENDERES CAD. NO: 56 SENİRKENT / ISPARTA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - BÜYÜKKABACA BELDESİ KARŞI MAH. MENDERES CAD. NO: 56 SENİRKENT / ISPARTA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz İlçe merkezine 12,4 km, il merkezine ise 75,4 km uzaklıktadır.